Belföld

Rossz embereket választott a bulinegyedben szódabikarbónát kokainként áruló férfi

Civil ruhás rendőröknek próbált kokainnak mondott port eladni egy férfi a bulinegyedben. Amikor a nyomozók igazolták magukat, akkor már azt állította, hogy csak szódabikarbóna volt nála.

A BRFK tájékoztatása szerint két civil ruhás nyomozót szólított meg egy férfi pár nappal ezelőtt este a Dob utcában. Harmincezer forintért kínált nekik egy adag fehér port, amiről azt mondta, hogy kokain. A rendőrök elővették igazolványaikat, mire a fiatalember már úgy gondolta, hogy csak szódabikarbóna van nála.

Átvizsgálták a ruháját, és a néhány gramm fehér poron kívül pár darab maci formájú rágótabletta is előkerült. Ezekről azt állította, hogy cukorka.

A 23 éves V. Bélát üzletszerűen elkövetett csalás vétségével gyanúsították meg. A férfi beismerte a bűnösségét, és azt mondta, hogy kis befektetéssel próbált nagy haszonra szert tenni a kamudrog eladásával. A saját egészségére azért már nem vigyázott ennyire. A gyorsteszt szerint ugyanis marihuánát fogyasztott korábban, emiatt külön eljárás indul ellene. A lefoglalt anyagok vizsgálatára vegyészszakértőt rendelnek ki, hogy megállapítsa: valóban nem kábítószerről van-e szó.​

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik