Belföld

Bezárta, prostituáltként dolgoztatta ismerősét egy 25 éves nő egy londoni hotelben

Vádat emelt a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség azzal a 25 éves nővel szemben, aki prostituáltként dolgoztatta egy ismerősét Angliában.

A főügyészség tájékoztatása szerint a nő Miskolc türelmi zónájában dolgozott prostituáltként, azonban 2020 februárjának végén összeveszett élettársával, így egy időre a vádlotthoz költözött. Partnere többször is kereste őt, de a terhelt letagadta, hogy nála lenne. Az ismerősének pedig azt mondta, élettársa már nem érdeklődik iránta, és ne menjen haza.

A vádlott – kihasználva a nő kilátástalan helyzetét – rábírta a nőismerősét, hogy utazzanak ki együtt Angliába, ahol közös prostitúciós munkát végeznek majd. Megegyeztek, hogy a keresményen fele-fele arányban osztoznak, s a nőnek csak a repülőjegy árát kell visszatérítenie.

A vádlott egy londoni hotelszobában szállásolta el a nőt, ahová bezárta, és négy napon keresztül délelőtt 10 órától hajnal 3 óráig kellett prostitúciós munkáját végeznie. Ez naponta 6-7 ügyfelet jelentett, akiktől a 25 éves elkövető  előre elvette a szolgáltatás ellenértékét.

A közlemény szerint az áldozatot folyamatosan kereste élettársa, aki közölte a vádlottal, hogy feljelentést tesz ellene. Ennek hatására hazautaztak, azonban az áldozat által megkeresett több mint 700 ezer forint pénzösszeget a vádlott nem fizette ki, hanem saját céljaira fordította.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség fegyházbüntetést kért a 25 éves nőre emberkereskedelem miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik