Belföld

Majdnem megölte az exét egy férfi Vecsésen

police.hu
police.hu

Késsel támadt a volt élettársára egy 44 éves férfi Vecsésen. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint rengeteg konfliktus volt az élettársak között, amikor még együtt éltek.

A férfi rendszeresen bántalmazta párját mind fizikálisan, mind pedig verbálisan. Hónapokkal ezelőtt végleg külön költöztek egymástól. A gyanúsított január 22-én egy ismerősén keresztül megüzente a volt párjának, hogy beszélni akar vele. Előre bocsátotta, ha a nő a kérésnek nem tesz eleget, akkor felkeresi és szétszurkálja- mondván neki már nincs vesztenivalója.

Az asszony -a férfi által megszabott egy napos határidőben- nem reagált a volt párja üzenetére. A gyanú szerint G. Zoltán így másnap reggel elment a nő vecsési otthonához, betört a házba, majd veszekedni és dulakodni kezdett vele, majd a férfi kést rántott és megszúrta vele az exét.

police.hu

A sérült asszonynak sikerült kimenekülnie a házból, és a szomszédoktól segítséget kért. A mentők a megszúrt asszonyt életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A nyomozók elfogatóparancsot adtak ki a támadó ellen, két napon át mindent tűvé tettek érte, míg  január 25-én egy budapesti lakás mellékhelységében bujkálva találták meg.

G. Zoltán kihallgatásán panaszt tett a gyanúsítás ellen, s csak részben ismerte be a cselekmény elkövetését. Azt, hogy ölési szándéka lett volna, tagadta, a sorait pedig azzal zárta az őt kihallgató nyomozónak, hogy még mindig nagyon szereti a volt párját.

Az azóta letartóztatásban lévő 44 éves férfivel szemben a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előre kitervelten elkövetett emberölés bűntette kísérletének, valamint felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást.

í

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik