Belföld

Kapott egy öklöst a céges bulin, életveszélyesen megkéselte az ügyvezetőt egy volt alkalmazott

police.hu
police.hu

Bűnügyi felügyeletbe helyezte a Székesfehérvári Járásbíróság azt a 29 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy többször is megszúrt egy 48 éves férfit egy csákvári céges bulin.

Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője azt közölte, hogy a gyanúsított korábban a cég alkalmazottja volt, és a cég ügyvezetőjével szólalkozott össze a csákvári rendezvényen. Kölcsönösen szidalmazták egymást, dulakodni kezdtek, majd az ügyvezető ököllel megütötte a gyanúsított fejét.

A terhelt ezt követően ököllel szájba vágta az udvaron az ügyvezetőt, aki az ütés után elfordult tőle. A gyanúsított ekkor elővette a nála lévő bicskát és kétszer háton szúrta a férfit, aki a földre esett, majd belerúgott a jobb oldalába. Az ügyvezetőek a bántalmazás következtében bordatöréssel, továbbá a tüdő sérülésével járó életveszélyes sérülése lett.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett a főügyészség indítványával, és nyomkövetős bűnügyi felügyeletbe helyezte a gyanúsítottat, és elrendelte a sértettől való távoltartását is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik