Belföld

Volner János Szijjártó Péterékhez szegődött, és Szingapúrba megy dolgozni

Neményi Márton / 24.hu
Neményi Márton / 24.hu

Volner János a kormányzatnak fog dolgozni, a korábbi jobbikos politikus Külügyminisztérium kötelékében folytatja, külgazdasági attasé lesz Szingapúrban – tudta meg a Telex. Az információt megerősítette a minisztérium, Paczolay Máté szóvivő szerint folyamatban van Volner kinevezése.

Ami érdekes, hogy nem Volnerről derült ki egyedül mostanában a korábbi jobbikosok közül, hogy Szijjártóéknál talált magának munkát. Megírtuk mi is, hogy  az exjobbikos Bencsik János főkonzul lesz Torontóban.

A korábbi ellenzéki politikusok átigazolási hullámával kapcsolatban a külügy szóvivője megjegyezte a Telexnek, hogy „több volt baloldali politikus is dolgozik a magyar diplomáciában, jó munkát végeznek, ami bizonyíték rá, hogy félre lehet tenni a pártérdeket és érdemes Magyarországért dolgozni”. Paczolay Máté azzal zárta a beszélgetést, hogy „nálunk mindig a magyar nemzeti érdek érvényesítése áll az első helyen”.

Volner Jánosról legutóbb májusban írtunk, amikor a választáson el nem induló pártját átnevezte Huxitra.

Egyébként nem is olyan rég Volner még azt gondolta, hogy Orbán Viktor egy bunkó:

Kapcsolódó
Volner János: Orbán egy bunkó
Buzizni ér? Szerelmeskedjünk erdőben? Jobbikos ölelhet cigányt? Pisiljünk benzinkúton? Köpködőből lehet miniszter? Hogy mondják oroszul hogy door to door? Mi kell ahhoz, hogy a Jobbik frakcióvezetője azt kérje kollégáitól, "lőjetek le"? Nagyinterjú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik