Belföld

Összevert és kirabolt egy pár egy férfit Debrecenben, közel egymilliót vittek el

Összevertek és kiraboltak egy férfit hétfőn éjszaka Debrecenben. A debreceni járőrök egy órán belül elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 24 éves nőt és a párját, egy 44 éves férfit.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a bejelentést tevő férfi megismerkedett egy párral, majd közös italozásba kezdtek. Egy óvatlan pillanatban azonban arra lett figyelmes, hogy a nő a kabátjában kutat.

Miután ezt szóvá tette mind a ketten nekiestek, ütötték-verték, elvették a kabátját a benne lévő készpénzzel, a mobiltelefonját, de még az óráját is lecsatolták a csuklójáról. A megvert férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A nyomozás adatai szerint a párnak az volt a célja, hogy leitatják áldozatukat és elveszik az értékeit. A férfi nem hagyta azonban magát, ezért megverték, majd sietve elmenekültek a helyszínről. A rendőrök azonban gyorsan elfogták őket, s a nő ruhájából 900 ezer forint készpénz és a karóra is előkerült. Az őrizetbe vett párt letartóztatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást velük szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik