Belföld

Nyakon szúrta a békíteni akaró ismerősét egy testvérével balhézó férfi Budaörsön

police.hu
police.hu

Elfogták a Pest megyei rendőrök azt a 35 éves román állampolgárságú férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy nyakon szúrta az ismerősét Budaörsön, amikor az békíteni próbálta a testvérével.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a társaság autóval egy összejövetelről tartott hazafelé amikor a kocsiban tartózkodó testvérpár a hátsó ülésen szóváltásba keveredett és a nézeteltérés tettlegességig fajult. A sofőr leállt a járművel, mindannyian kipattantak az autóból de a veszekedés tovább folytatódott. A 28 éves ismerősük megpróbált a testvérek közzé állni, hogy szétválassza őket, de ekkor a 35 éves B. Zoltán előkapta zsebkését és nyakon szúrta vele.

A mentősök a helyszínen megkezdték az áldozat ellátását, majd életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték, ahol azonnal megműtötték. A budaörsi rendőrök B. Zoltánt a helyszínen bilincselték és előállították. A nyomozók megkezdték a helyszíni szemlét, az elkövetéskor használt kést is megtalálták és lefoglalták.

Az elsődleges orvosi vélemény alapján az áldozat csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően élte túl a támadást. Tekintettel az elkövetéshez használt eszköz méretére, a támadott testrészre valamint annak irányára, az esemény az áldozat halálával is végződhetett volna.

B. Zoltán megtagadta a vallomást azt mondta annyira ittas volt hogy nem emlékszik a történtekből semmire. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik