A következő élő közvetítés része Pedagógussztrájk: délelőtt a Nagykörúton, délután Óbudán formáltak élőláncot

Palya Tamás: Az elmúlt napok sajnos nem arról szólnak, hogy egy jobb közoktatást szeretnénk, hanem arról, hogy egy lány káromkodott

Kevesebb mint négy hét leforgása alatt olyan ember lettem, akiről hamburgert neveztek el, megállítják az utcán és szelfizni akarnak vele. Akinek a tüntetésen a kezébe nyom egy ezrest a zászlókat árusító fickó. Ez a tankerület fura urának, úrnőjének köszönhető, aki szerint úgy lesz jobb a magyar oktatás, ha mi nem leszünk benne.

– mondta el a Hősök terén tartott tüntetésen Palya Tamás, a Kölcsey Ferenc Gimnázium kirúgott tanára, majd felolvasott két idézetet, mindkét alkalommal külön elmondva, hogy megjelöli a forrást, nehogy baja legyen a plagizálásból.

Adrián Zoltán / 24.hu

 

Fontosnak tartottam, hogy ne adjam fel, mert ezzel többet tanítottam a diákjaimnak, mint a kamatos kamat kiszámításának módjával.

– tette hozzá.

Az elmúlt napok sajnos nem arról szólnak, hogy egy jobb közoktatást szeretnénk, hanem arról, hogy egy lány káromkodott. Aki ismer engem tudja, hogy én nem szeretem a káromkodást, de az, ami ezzel a lánnyal történik, mélységesen felháborító.

– mondta el Palya Pankotai Lili történetéről.

Itt állok, másképp nem tehetek

– idézte zárásként Luther Mártont Palya.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik