Belföld

A fogyasztást elismerte, a drogkereskedelmet tagadja H. Zoltán

A fogyasztást elismerte, a kábítószerrel való kereskedést azonban tagadta a kihallgatása során H. Zoltán divattervező, akit vasárnap tartóztattak le drogkereskedelem gyanúja miatt – tudta meg a 24.hu.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a BRFK nyomozói két férfit fogtak el a IV. és a XIII. kerületben október 21-én, egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másik férfinál körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port, az elsődleges adatok szerint kokaint találtak. A kábítószer-kereskedelem büntetési tétele ennél a mennyiségnél kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, de csak a divattervezőt tartóztatták le kettejük közül, F. Józsefet nem. Értesüléseink szerint H. Zoltán fellebbezett a letartóztatást elrendelő végzés ellen, így az nem végleges.

Frissítünk!

Sajtóinformációk szerint a bizonyítás megnehezítésének a veszélye és más személy befolyásolásának elkerülése érdekében tartóztatták le a divattervezőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik