Belföld

Egy teljesen új, elit falurészt húznak fel Mészáros Lőrinc gyerekei Alcsútdobozon

57 házból álló lakóparkot épít a Mészáros Lőrinc gyerekeinek tulajdonában lévő Fejér-B.Á.L. Zrt. Alcsútdoboz szőlőhegyi területén. A Rézhegy Öko Villapark gyakorlatilag szomszédja lesz a Mészárosék golfklubjának, a Pannónia Golf & Country-Clubnak.

A villapark internetes oldala szerint a Fejér-B.Á.L. beruházása egy komplett új falurészt jelent a majd községben.

A felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt. tavaly áprilisban vette meg az alcsútdobozi önkormányzat által 2001-ben alapított Réz-hegy Településfejlesztő Kft.-t, amelynek október 6. óta már a Fejér-B.Á.L. Zrt. a tulajdonosa, a céget pedig átkeresztelték Rézhegy Öko Villapark Kft.-re.

Lakjon és üdüljön egy helyen! A Vértes lábánál, látnivalók közelében, kikapcsolódásra alkalmas, békés, zöld környezet, elérhető infrastruktúrával. Az egyenként kb. 900-1000 m2-es, domboldali telkein, 57 darab különböző nagyságú, magas minőségű, korszerű, energiahatékony gépészeti rendszerrel épülő családi házak valamelyikében! A megvalósítás biztonságát, folyamatosságát, minőségét és a lakópark üzemeltetését szolgálja, hogy magunk vagyunk a beruházók, a kivitelezők és az értékesítők is

– olvasható a villapark oldalán.

A beruházók külön neveken keresztelték el a lakópark villaépületeinek típusterveit. Az egyedi tervek alapján épülő házakat is beleértve összesen tízfajta ingatlan közül választhatnak majd az érdeklődők.

(Via 444.hu.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik