Belföld

Meg akarta ölni a feleségét és a gyermekeit egy férfi Enyingen

Emberölés bűntettének kísérlete és további bűncselekmények miatt indítványozta a Fejér Megyei Főügyészség annak a férfinek a letartóztatását, aki az alapos gyanú szerint október 13-án  meg akarta ölni a házastársát és a két gyermekét Enyingen. A Székesfehérvári Járásbíróság egyetértett az ügyészséggel és letartóztatta a férfit, a végzés a fellebbezés miatt nem végleges.

A nyomozás adatai szerint a férfi otthonukban, szóváltást követően a házastársát megöléssel fenyegette, majd a hanyatt fekvő nőre ült, két kézzel a nyakát szorítva, később egy telefon töltőzsinórjával fojtogatta. Az asszony aktív védekezése miatt a férfi még indulatosabbá vált és a két gyermekük megölését helyezte kilátásba, akiktől három mobiltelefont is elvett.

A gyermekek észlelték a történteket, és a házból elmenekültek, azonban a férfi a konyhából magához vett egy 20-25 centiméter pengehosszúságú konyhakést és utánuk indult, a nőt pedig bezárta a házba. A feleség a lakásban talált egy segélyhívásra használható telefont és segítséget kért.

A rendőrök a bejelentésre a férfit az ingatlan előtt elfogták, aki még a rendőrök előtt is a hozzátartozói megölésével fenyegetőzött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik