Belföld

Toroczkai szerint a Mi Hazánk előbb-utóbb kormányra kerül

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

A Mi Hazánk már nem a Jobbikkal, hanem a Fidesszel és a DK-val versenyez – jelentette ki az MTI közlése szerint Toroczkai László a párt harmadik kongresszusán szombaton, aláhúzva, hogy érzése szerint a Mi Hazánk előbb-utóbb kormányra fog kerülni.

Toroczkai szerint mindezt érzik a riválisok is, így szó sincs arról, hogy a DK árnyékkormánya a Fidesznek szólna, az ő pártjának akart üzenni ezzel a húzással a jelenlegi legnagyobb ellenzéki erő.

A globalista baloldal velünk harcol az ellenzék vezetéséért. Hárompólusúvá vált a magyar politika

– fejtegette a Mi Hazánk elnöke, aki szerint a közösség adja a pártja igazi erejét, aminek tagjai számára a „magyarság az első és legszebb”.

A kongresszuson ismertették a Kiáltvány a magyar létért: önrendelkezés, létbiztonság, nemzetvédelem című dokumentumot is, mely szerint az eurázsiai, „Északi Civilizációt” pusztulás fenyegeti.

Szívében, az egykori Etelköz környékén borzalmas, véres háború dúl. De folyik egy más típusú háború is ellenünk: laboratóriumból ránk szabadított vírussal, biofegyverekkel, energiaválsággal, élelmiszerkrízissel, inflációval, gazdasági katasztrófával. Zajlik a háború a szellem és a lélek ellen is. Algoritmusokkal, erkölcsromboló szexuális devianciákkal, LMBTQI mozgalmakkal, szennymédiával. Ez a halálszagú sötét erő már a gyermekeinket sem kíméli. Sőt, a magzatokat sem

– áll a  dokumentumban.

A Mi Hazánk kiáltványa szerint a párt szembeszáll mindezzel, és követeli többek között a független gazdaságpolitikát és energiapolitikát, a multik támogatásának leállítását, a családi, paraszti gazdálkodás feltételeinek megteremtését, berendezkedést az önellátásra. A kongresszus küldöttei Toroczkai elnöki beszámolóját és a kiáltványt ellenszavazat, tartózkodás nélkül támogatták.

A pártelnök a jelenre reflektálva szót ejtett az energiaválságról is, ami szerinte nem természetes, politikusok és globális pénzemberek okozták.

Elképesztően sok mocskos trükk áll ezek mögött

– jegyezte meg.

A kongresszuson egyébként tisztújítás is végbement, aminek eredményeként a szavazatok száz százalékával választották újra elnökké Toroczkait, továbbá a küldöttek újra bizalmat szavaztak a párt eddigi elnökségének, így a kongresszus alelnökké választotta Dúró Dórát, Apáti Istvánt, Dócs Dávidot, Novák Elődöt és Pakusza Zoltánt is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik