Belföld

Az év podcastműhelyeként díjazták a 24.hu-t

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
A Kreatív média- és reklámipari szaklap podcast- és videóversenyén, az OVA-n a 24.hu több rendszeres tartalmát is a legjobbak közé sorolta a Veiszer Alinda vezette zsűri.

A 24.hu kapta Az év podcastműhelye díjat a Kreatív média- és reklámipari szaklap/magazin szervezte Online Video Audio (OVA) Awardon, amely szerkesztőségi és márkázott podcastokat és videókat díjazott.

Lapunk rendszeres tartalmai több kategóriában is ott voltak a legjobb öt között: a magát véletlenszerű járókelők lakásába felkönyörgő Katz Dávid a Felmegyekkel a videósorozatok között, Nyáry Krisztián Buksó című irodalmi-könyves podcastja a tematikus podcastok mezőnyében. A 24.hu egyik vezető szerkesztője, Pál Zsombor által készített, a világ és lapunk történeteit hangban is kibontó szerkesztőségi podcast, az Első kézből szintén ott volt a legjobb médiaműhelyek és független alkotók által készített podcastok között. A teljes mezőnyt itt lehet megtekinteni.

A verseny zsűrijét Veiszer Alinda újságíró vezette, tagja volt Bakos Piroska, a MOL szóvivője és médiavezetője, Varsics Péter filmrendező, Pohly Ferenc tanácsadó és veterán podcaster, Iglódi Csaba tanácsadó, márkaszakember, Wirth Zsuzsanna Direkt36-os újságíró, Bicsérdi-Fülöp Ádám, a Kreatív szerkesztője, online híroldalának vezető szerkesztője és Drevenka Edit, az Aegon pr-vezetője.

Varga Jennifer / 24.hu Katz Dávid

Ajánlott videó

Olvasói sztorik