Belföld

Őrjöngve ugrott az útjában lévő kocsira, majd nekiesett a benne ülőknek – videó

Garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki ráugrott egy kocsira, majd betörte az ablakait, és megütötte a benne ülő személyeket.

A férfi egy februári éjszaka ittasan gyalogolt hazafelé Kaposváron, amikor útjában volt egy úttest mellett parkoló autó, amelyben hárman ültek.

Rendkívül dühös lett az autó elhelyezkedése miatt, ezért többször felugrott az autó motorháztetejének szélére, majd a jobb első ablakot megrúgta, aztán ököllel betörte, és az ott ülő személyt is arcon vágta.

A kocsit vezető nő lassan követte a férfit a rongálás után azért, hogy az időközben értesített rendőrök kiérkezéséig ne tévesszék szem elől. A férfi ettől még indulatosabb lett és a közelébe érő, már álló helyzetben lévő kocsi vezetőoldali ajtaját is betörte ököllel, majd ismét benyúlt a törött ablakon és a sofőrt is bántalmazta. Az elkövető távozni akart a helyszínről, azonban a jármű egyik férfi utasa kiszállt a kocsiból és visszatartotta őt a rendőrök kiérkezéséig.

Olvasói sztorik