Belföld

Eltörték egy 40 éves mezőtúri nő bordáit a szülinapi partiján

Életveszélyt okozó testi sértés miatt állít bíróság elé a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség egy 25 éves kecskeméti nőt, mert összeverte az ünnepeltet a születésnapi partiján.

Nagy Lajos, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség szóvivője lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy 4 év 2 hónap letöltendő börtönt kértek a vádlottra előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

A kecskeméti nő meghívottként volt jelen a negyvenedik születésnapját ünneplő mezőtúri nő lakásán. Az este folyamán azonban berúgott egy féltékenységből eredő szóváltást követően rátámadt az ugyancsak ittas vendéglátójára.

A 25 éves nő pofon vágta a szülinapost, aki hanyatt esett. Ezt követően rátérdelt a földön fekvő nő mellkasára és ököllel többször is az arcába csapott. Két másik vendég lefogta az elkövetőt, leültették az ágyra és próbálták megnyugtatni. A nő azonban hirtelen felugrott és nagy erővel belerúgott a még mindig a padlón heverő házigazda mellkasába. Ezt követően az egyik vendég kivezette a lakásból a verekedőt.

A megvert nőt másnap kórházba szállították, ahol megállapították, hogy többszörös bordatörése miatt életveszélyes állapotban van. Az orvosok azonban szakszerű beavatkozással elhárították az életveszélyt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik