Belföld

Több arccsontját is eltörte a párjának egy kiskunhalasi férfi, mert nem akart iszogatni vele

Súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak miatt emelt vádat a Kiskunhalasi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki italozásai alkalmával rendszeresen bántalmazta az élettársát.

Egyszer azért bántalmazta, mert a nő nem akart vele italozni, ekkor a haját tépte, és ököllel úgy nekiesett, hogy a nő állcsontja és járomcsontja is eltört.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a pár három évvel ezelőtt költözött össze a nő kiskunhalasi lakásában. A férfi tavaly italozni kezdett, ilyenkor féltékennyé és kiszámíthatatlanná vált, gyakran üvöltözött, és gyakran bántalmazta az élettársát.

A bántalmazások során legtöbbször ököllel ütötte a párja arcát és tarkóját, de volt, hogy a nő haját tépte, egy alkalommal pedig a telefonját is hozzávágta.

Tavaly júliusban pedig azért esett neki mert nem akart vele italozni. A nő először még ellökte magától a férfit, aki ököllel ütötte a nő arcát és tépte a haját, miközben élettársa kétségbeesetten, a karját felemelve próbálta kivédeni a rá záporozó ütéseket.

A bántalmazás következtében a nő súlyos sérüléseket szenvedett, eltört az állcsontja és a járomcsontja, mindkét szeme alatt monokli keletkezett, valamint zúzódások lettek a tarkóján és a kezein is. Az ügyészség súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak miatt állítja bíróság elé a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik