Belföld europoli

Megkérdezték Orbánt, mit szól ahhoz, hogy kritikusai Putyin bábjaként tekintenek rá

Orbán Viktor hétfőn délután érkezett meg az uniós csúcsra Brüsszelbe, ahol többek közt elmondta, a dolgok nem néznek ki jól, garanciákat vár Magyarország arra, hogy ha a csővezetéken érkező orosz olajjal történik valami, jogunk legyen tengeren keresztül beszerezni azt.

A sajtótájékoztatón a miniszterelnököt ezzel összefüggésben egy újságíró arról is kérdezte, mit szól ahhoz, hogy kritikusai Putyin bábjaként tekintenek rá. A kormányfő elsőre nem is értette a kérdést, majd miután feltették neki ismét, azt felelte:

fake news, még valami?

Kapcsolódó
Orbán Viktor csöndben azon dolgozik, hogy Magyarország mégis megkapja az uniós pénzeket
Azt egyelőre nem tudni, miként fognak minket kifizetni a leválásért Oroszországról. Ukrajnának viszont nem érné meg bármit is tennie a Magyarországra tartó olajvezetékkel.
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik