Belföld

Rosszabbodott az állapota a lányait baltával meggyilkoló aszódi férfinek

Mihádák Zoltán / MTI
Mihádák Zoltán / MTI

Rosszabbodott az egészségi állapota annak a 46 éves férfinek, aki megpróbált öngyilkos lenni azt követően, hogy egy baltával meggyilkolta a lányait a láthatás alatt az aszódi otthonában. Értesüléseink szerint először még stabil volt az állapota a vonatnak rohanó és emiatt lábát elvesztő férfinek, de a hétvégén romlani kezdett. Emiatt pedig még mindig nem tudták kihallgatni a rendőrök a kettős gyilkossággal gyanúsított férfit.

Információnkat megerősítette Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője is.

Rosszabbodott az egészségi állapota a férfinek, ezért valóban nem tudták még kihallgatni. A jelenlegi egészségi állapota miatt a letartóztatás tárgyában sem lehet még döntést hozni

– mondta lapunknak az ügyész.

Kapcsolódó
Két alvó lányát ölte meg egy apa Aszódon
A férfi láthatás alatt végzett a tizenéves lányaival, majd egy mozdony elé vetette magát. Életveszélyes állapotban vitték kórházba a férfit.

Az eddigi adatok szerint az apa május 20-áról 21-ére virradóra álmukban végzett a 14 és 16 éves lányaival, majd a Heves megyei Adács közelében, egy arra haladó mozdonynak rohanva öngyilkosságot kísérelt meg. Emiatt amputálták az egyik lábát, és több nagyon súlyos sérülést is szenvedett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

Kapcsolódó
Aszódi kettős gyilkosság: kiment a lakáshoz a rendőrség a két lány eltűnésének bejelentése után, de nem mentek be
A jelenlegi ismereteik szerint az elsődleges intézkedések megfeleltek a szabályoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik