Belföld

Már nem tűzoltó a nevelt kislányát éveken át rendszeresen megerőszakoló férfi

Már nem tűzoltó az a negyvenes éveiben járó férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy éveken át rendszeresen megerőszakolta a nevelt kislányát a gyerek anyjának a hathatós közreműködésével. Értesüléseink szerint már meg is szűnt a katasztrófavédelemnél a borzalmas bűncselekménnyel gyanúsított férfi jogviszonya.

A volt tűzoltót azzal gyanúsítják, hogy a testi erejét kihasználva, veréssel, megöléssel történő fenyegetéssel törte meg a kislánynak az ellenállását, akivel tízéves kora óta, nyolc éven át erőszakoskodott. A kislány anyja semmit nem tett, amikor tudomására jutott a dolog, hanem aktív részese lett borzalmaknak..

Az ügyészség tájékoztatása szerint néhány alkalommal az asszony is részt vett a gyermekkel szembeni szexuális cselekmények elvégzésében, illetve azok tűrésére kényszerítésében. Az abúzus kezdetben napi, később heti rendszerességgel érte a gyermeket, és a bántalmazás egészen addig tartott, amíg a kislány a 18. születésnapja körül el nem költözött hazulról.

A bűncselekménnyel gyanúsított pár mindkét tagja tagadta a bűnösségét a kihallgatása során. Azzal védekeztek, hogy nem történt meg az eset és a gyerek befolyásolva volt a vallomása megtételében. A bíróság elrendelte a pár letartóztatását. A tűzoltó 10 évtől 20 évig terjedő, az élettársa pedig 5 évtől 15 évig terjedő börtönt kaphat bizonyítottság esetén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik