Belföld

Kálmán Olga elmondta, mi lesz a DK-sok fő feladata a parlamentben

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

A Blikknek adott rövid interjút Kálmán Olga, a DK parlamenti frakciójának újdonsült szóvivője, amiben arról beszélt, miként képzeli el az új pozíciót, milyen feladatok várnak rá, és természetesen arról is, hogy mit gondol a kormányról.

Utóbbi kapcsán Kálmán a beszélgetés elején kifejtette pártja és saját álláspontját, miszerint a kormányt nem csak törvénytelennek, de végtelenül erkölcstelennek is tartják.

Kálmán Olga szerint a rendszer két alappillére a közintézmények elfoglalása, a nyilvánosság manipulálása. Ígérete szerint a parlamentben helyet foglaló DK-s képviselők mindent elkövetnek majd, hogy folyamatosan szembesítsék ezzel a kormányt, és folyamatosan elmondják az embereknek a valóságot, az igazságot.

Tőlem, azt hiszem, megszokta a közvélemény, hogy nem szeretem a mellébeszélést, a sumákolást.

Nem tartja problémásnak, hogy korábban hosszú évekig politikai újságíróként dolgozott, úgy gondolja, nem lesz ezzel probléma, hiszen már három éve politizálásra adta a fejét, véleménye szerint a különbség csak annyi lesz, hogy már nem csak kérdezni, de felelni is fog. Hogy a párt kommunikációja milyen lesz, azt majd házon belül együtt eldöntik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik