Belföld

Senkit nem hallgattak még ki gyanúsítottként a 22 évvel ezelőtti kecskeméti emberölési ügyben

Senkit nem hallgattak még ki gyanúsítottként abban a 22 évvel ezelőtti rejtélyes kecskeméti ügyben, amikor holtan találtak egy 24 éves férfit az Izsáki úti diszkó melletti vasúti síneken – derült ki a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivőjének a válaszából, amikor a kecskeméti gyilkossággal kapcsolatban érdeklődtünk.

Négyessyné Bodó Marianna az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt írta, hogy a büntetőügy felderítési szakban van, és gyanúsított kihallgatására, kényszerintézkedés elrendelésére és vádemelésre sem került még sor.

Az ügy azért is roppant érdekes, mert a fiatalember a halálának estéjén a Silver diszkóban szórakozott. Az eljárás során beszerzett információk szerint a szórakozóhely biztonsági személyzetének tagjai kivezették a diszkóból fiatalt és többször is bántalmazták. Az viszont mind a mai napig rejtély, miként került a sínekre a férfi és, hogy mi a halálának a pontos oka.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nyomozó Főosztály emberölés gyanúja miatt folytat nyomozást már jó ideje az ügyben, gyanúsított viszont továbbra sincs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik