Belföld

Szexuális erőszak Miskolctapolcán, keresik a házaspárt, akiktől segítséget kért a kislány

Szexuális erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 29 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított tavaly október másodikán délelőtt a két kiskorú lány ismerősét vitte el a Miskolctapolcaára, az Iglói út környékére, ahol a lányokat bántalmazta, majd egyiküket szexuális cselekmény elvégzésére kényszerítette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint ezen időszakot követően az Iglói úton sétált egy nagy testű, világos színű kutyát sétáltató, középkorú pár, akik megállították az éppen akkor szolgálati gépkocsival mellettük elhaladó rendőröket és jelezték számukra, hogy egy sötét színű, nagy sebességgel haladó autó majdnem elgázolta őket.

A házaspárhoz az egyik bántalmazott lány is odament korábban segítséget kérni az erőszakoskodó férfi miatt, aki az autót vezette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a házaspárt, hogy jelentkezzen, és hívja a 06-46/514-506-os telefonszámot vagy munkaidőben a 06-46/514-500/25-34 melléket, illetve a baffynekk@borsod.police.hu  címre is írhat. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es segélyhívón is bejelentést tehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik