Belföld

Két évet kapott a szexpartnerét összekaszaboló szolnoki nő

Két év börtönre és két év közügyektől eltiltásra ítélte a Szolnoki Járásbíróság súlyos testi sértés miatt azt a 31 éves, büntetett előéletű nőt, aki tavaly márciusban combon szúrta és összekaszabolta az alkalmi szexpartnerét Szolnokon.

A nő bódult állapotban kereste fel szolnoki otthonában a férfit, akit előbb combon szúrt egy konyhakéssel a kertje udvarán, majd lerántotta a földre és folyamatosan felé szurkált, miközben azzal fenyegette, hogy megöli.

A Szolnoki Törvényszék tájékoztatása szerint az erősen vérző férfi a pengét megragadva próbálta kivenni a kést a nő kezéből, de csak még jobban megsérült, míg végül annyi vért vesztett, hogy elájult. Ezt látva a nő távozott. A férfi túlélte a bántalmazást, de nyolc napon túl gyógyuló comb és tenyér sérüléseket szenvedett.

A nő már az előkészítő ülésen váddal egyező beismerő vallomást tett és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról is, melyet a bíróság elfogadott és ítéletet hozott. Ezt az ügyészség, a vádlott és a vádlott védője is tudomásul vette, így az jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik