Belföld

Garázsvásárt tartott egy drogkereskedő Győrben

police.hu
police.hu

Kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint birtoklás vétség miatt indított eljárást a rendőrség három férfivel szemben. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 37 éves écsi férfi Győrben, a Radnóti utcában található – garázsból árusított huzamosabb ideje kábítószert.

Ellene kábítószer-kereskedelem bűntett, míg a másik két férfi ellen kábítószer birtoklás miatt indult büntetőeljárás. A rendőri ellenőrzés során a társaság egyik tagjának, egy 30 éves pannonhalmai lakosnak az autójából droggyanús anyagok kerültek elő.

police.hu

A beszerzett adatok elemzése során a nyomozók megállapították, hogy a garázs használója, az écsi fiatalember, a  huzamosabb ideje árusította a garázsban a kábítószert.

Ezt követően a nyomozók a garázst is átkutatták, ahol nagy mennyiségű kábítószergyanús kristályos port, és annak elosztásához, adagolásához szükséges csomagolóanyagokat, mérleget találtak. A kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható 37 éves férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik