A következő élő közvetítés része A Fidesz a 2018-asnál is nagyobb győzelmet aratott, Márki-Zay elismerte a vereséget, a Mi Hazánk bejutott a parlamentbe

Gattyán pártjának nincsenek különösebb elvárásai az eredménnyel kapcsolatban

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

„Bízunk abban, hogy a Megoldás Mozgalomnak is köszönhető a magas részvétel a 2022-es országgyűlési választáson” – mondta az MTI-nek a párt digitalizációért felelős alelnöke a 18.30 órai részvételi adatok ismeretében vasárnap a pártja Normafán tartott eredményváróján.

Huszár Viktor reményét fejezte ki, hogy minél többen elmentek szavazni azok közül, akik eddig nem tudtak választani a pártok közül. Szerinte a Megoldás Mozgalom ezeknek a civil és függetlenül gondolkodóknak tudott alternatívát nyújtani. Azt is mondta, hogy a 2018-as részvételi aránnyal csaknem azonos a mostani, de bízik benne, hogy az arány a végére még kicsivel magasabb is lesz a négy évvel ezelőttinél.

Úgy véli, összehozták a legkreatívabb és legemlékezetesebb kampányt, amellyel bebizonyították, hogy a fiatalos, lendületes, kreatív kampánnyal akár 100 nap alatt is meg lehet szólítani az embereket.

Ezzel arra utalt, hogy a MeMo épp ma ünnepli fennállásának századik napját.

Arra a kérdésre, hogy milyen eredményre számít, Huszár azt válaszolta, már azzal is nyertek, hogy idáig eljutottak, nincs rajtuk teher, nincs eredményelvárásuk. Arra számítanak, hogy az ország egyik jelentős ereje kezd kibontakozni, ezzel együtt pedig megszületik a Megoldás Mozgalom alapbázisa, amely hisz abban, hogy Magyarország lehet szolgáltató és önfenntartó ország.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik