Belföld

Orbán Viktor zártkörű eseményen folytatta a kampányát a nyilvános kampányzáró beszéde után

Orbán Viktor a Fidesz-KDNP hivatalos pénteki kampányzáró eseménye után szombaton kora délután folytatta a kampányát, ezúttal a Neumann János Egyetem kecskeméti campusán, írja a 444.hu.

Ahogy korábban, úgy ez a rendezvény sem volt nyilvános, nem hirdették meg, csak a meghívott vendégeket engedték be. Ellenzéki aktivisták ugyanakkor még időben értesültek az eseményről, így a miniszterelnök az ellenzéki összefogást népszerűsítő táblákat tartó emberekkel is találkozhatott útközben.

A helyi összellenzéki jelölt, Bodrozsán Alexandra a lapnak arról beszélt, ők is értetlenül állnak azelőtt, miért pont itt érezte szükségét a miniszterelnök még egy kampányeseménynek a kampánya lezárása után, amikor általában ezt a területet a Fidesz erős bástyájának tartják. Az ellenzék szerint a látogatás arra utalhat, hogy mégsem áll olyan jól itt a Fidesz.

Orbán Viktor Facebook-oldalára délután kikerült egy videó is, amint az összegyűlt tömeghez intéz néhány gondolatot Kecskeméten. Arról beszélt, a Fidesz-KDNP meg tudja védeni Magyarország békéjét, a baloldal azonban kockára teszi az eddig elért eredményeket is.

Ez a legfontosabb érv, amelyet el kell mondanunk minden magyar választónak, hogy miért érdemes vasárnap a KDNP-re és a Fideszre szavazni. Mi meg tudjuk védeni Magyarország békéjét, garantálni tudjuk Magyarország biztonságát, a baloldal azonban bevisz bennünket a háborúba, besodor bennünket a háborúba, kockára teszi Magyarország békéjét, biztonságát, és az eddig elért eredményeket is

– mondta, hozzátéve, „meg kell védenünk Magyarországot, ezért vasárnap mindannyiunknak ott kell lenni!”

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik