Belföld

Bajnai Gordon: Aki Orbánt választja, az Putyint kapja, aki a Kutyapártra szavaz, az Orbánt kapja

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Vasárnap ott lesz a választáson és a változásra szavaz Bajnai Gordon.

A volt miniszterelnök Facebook-oldalán azt írta, holnap nemcsak kormányt választunk hazánknak, hanem sorsot is saját magunknak.

Aki Orbánt választja, az Putyint kapja. Aki a Fideszre szavaz, az kivezeti Magyarországot Európából, a NATO-ból, a Visegrádi csoportból – a biztonságból. Aki a NER-t támogatja, az a Tízparancsolatból legalább négyet megtagad (lásd: 2,7,8,10). Aki a kormányt hatalomban tartja, az a válságot, a szankciókat, a gyengülő forintot, az inflációt, az elszegényedést választja. Aki a változatlanságra voksol, az a jövőnket áldozza fel: összeomló oktatást, lerobbant egészségügyet, elvándorló fiatalokat, fenntarthatatlan nyugdíjrendszert kap

– sorolta.

A félreértések elkerülése végett hozzátette, aki nem megy el választani, az Orbánra szavaz és nem lesz alapja panaszkodni a következő években. Aki a kamupártokra szavaz, az szintén Orbánra szavaz szerinte, aki pedig a Kutyapártra szavaz, az Orbánt kapja állítása szerint.

Bármit is mondjanak a közvélemény-kutatatások, végül csak egy dolog számít – melyik sorsot választják többen holnap reggel 6:00 és este 7:00 között. Higgyünk magunkban, egy tisztességes, európai, haladó Magyarországban. Tegyük meg, amit megkövetel a lelkiismeretünk, a méltóságunk, a hazánk – menjünk el és szavazzunk a változásra!

– biztatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik