Belföld csatatér '22 - vas 1. evk

Az őszödi beszéddel zavarták meg Gyurcsány fórumát

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Megzavarták Gyurcsány Ferenc utcafórumát Szombathelyen – írja az ugytudjuk.hu. A DK elnöke pártja és az összellenzék parlamenti képviselőjelöltje, Czeglédy Csaba mellett kampányolt, amikor az esemény tizedik percében a felcsendült az őszödi beszéd.

A lap szerint nagyjából 200 ember gyűlt össze, akik a Domus lépcsőjére húzódtak be az eső alól. Az ismeretlen rendbontó a szemközti Órásház épületének valamelyik ablakából kezdte játszani Gyurcsány elhíresült beszédét.

A lap kiemeli, hogy nem ez volt az egyetlen rendbontás: egy fiatal férfi vehemensen kérdezte Gyurcsánytól, hogy szerinte is buták-e a vidékiek, mint ahogy azt szerinte Márki-Zay is mondta. Az ugytudjuk.hu beszámolója szerint a szimpatizánsok elhajtották a férfit, aki állításuk szerint Büki Zoltán, korábbi fideszes képviselőjelölt társaságához tartozott.

A fórumot megzavaró akciót Czeglédy szerint a Fidesz helyi jelöltje, Hende Csaba rendelte meg.

Gyurcsány Ferenc a DK-s jelöltek mellett kampányolva járja az országot: a 24.hu a dombóvári utcafórumot látogatta meg, ahol nem történt hasonló atrocitás.

Kapcsolódó
Gyurcsány: Nem szaporább a pulzusom, nem izzad a tenyerem
A DK-elnök dombóvári fórumán jártunk, egy olyan választókerületben, ahol legutóbb több mint 58 százalékot szerzett a Fidesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik