Belföld

Évekig pokollá tette a kisgyermekei anyja életét egy férfi az édesanyjával, három évet kértek rájuk

24.hu
24.hu

Hosszú éveken át valóságos pokollá tette a gyermekei anyja életét egy hevesi férfi az édesanyjával. Az Egri Járási Ügyészség testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak és többrendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt állítja őket bíróság elé.

A férfi hét évvel ezelőtt létesített párkapcsolatot az akkor még csak 14 és fél éves lánnyal aki 2016 év elején teherbe esett, melyet követően a vádlotthoz és annak szüleihez költözött, Füzesabonyba.

Összeköltözésüket követően a férfi ököllel verte és rugdosta a lányt az anyjával, ha éppen olyanja volt. 2016 novemberében a fiatal nő megszülte a férfi első gyermekét, de ezután is rendszeresek voltak a fiatal anyát ért bántalmazások.

Az élettársak közötti viharos viszony ellenére a nő 2017 februárjában ismét teherbe esett és ikerlányokkal lett várandós, majd 2017 novemberében megszülettek a kicsik, amivel a nő családon belüli megítélése és helyzete csak még tovább romlott, mivel a vádlottak egyáltalán nem örültek az ikrek születésének.

Rendszeresen verték a fiatal anyát, melyeknek nem egy esetben már a kiskorú gyermekek is szem és fültanúi voltak, akik a veréseket látva és hallva többször sírni kezdtek.

A fiatal nő próbált kitörni a szorult és reménytelennek tűnő helyzetéből, és nem egyszer a rokonaihoz költözött, de a gyermekek miatt mindig visszaköltözött a bántalmazóihoz. Végül 2019 novemberében az őt éveken át ért testi, lelki bántalmazások miatt végleg elköltözött Füzesabonyból és egy, a vádlottak által nem ismert helyen külső segítséggel önálló életet kezdett.

Az ügyészség három év börtönt és három év közügyektől eltiltást kért a férfire és az anyjára is arra az esetre, ha az előkészítő ülésen beismerik a bűnösségüket és lemondanak a tárgyaláshoz való jogukról, azzal, hogy a közel egymilliós bűnügyi költséget is fizettessék meg velük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik