Belföld

Fahusánggal esett haragosának a buszmegállóban, mert tönkrement a párkapcsolata

Súlyos testi sértés kísérlete és más bűncselekmény miatt vádat emelt a Kiskunhalasi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly májusban fahusánggal vert meg egy férfit a kiskunmajsai buszmegállóban, mert őt tartotta felelősnek azért, hogy tönkrement a párkapcsolata.

A férfi elővett a ruházatából egy fahusángot és azzal többször a másik férfire sújtott, amikor meglátta a megállóban. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a megtámadott férfi az ütések elől elhajolt, illetve a karjával próbált védekezni, végül menekülni kezdett. A támadója azonban üldözőbe vette, s közben többször is megütötte a husánggal.

A megtámadott férfi nyolc napon belül gyógyuló fej- és lábsérüléseket szenvedett, de a fejre irányzott ütés miatt a sértett koponyája is eltörhetett volna. A megállóban várakozó utasok az elkövető garázda, erőszakos magatartásától megijedtek, megbotránkoztak.

Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a felfegyverkezve elkövetett garázdasággal és súlyos testi sértés kísérletével vádolt férfire.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik