Belföld

Videón a jelenet, ahogy egy férfi késsel kiabolja a bagi trafikot

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 25 éves bagi férfivel szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy másfél éve késsel kirabolt egy trafikot. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint a férfi késsel fenyegetve követelte a bevételt egy bagi trafikban.

A nő „Ne szórakozzon” felkiáltással nem adta, mire a támadó benyúlt a plexi alatt és a pultot ütötte a kése nyelével, majd áldozata felé szegezve erősködött tovább. Az alkalmazott ellenállt, s továbbra sem adott át pénzt. Akkor ijedt meg igazán, amikor a férfi kése pengéjét már a pultba döfködte, ekkor indult az üzlet hátsó kijárata felé.

A támadó azonban próbálta megakadályozni, dulakodtak, végül a nő ki tudott menekülni a boltból és segítséget kért. A késes férfi közben benyúlt a kasszába, kimarkolta a bevétel egy részét, majd elmenekült. Az alkalmazott nem sérült meg a támadásban, a kárérték 340 ezer forint volt.

police.hu

A rendőrök hat órával később már tudták, kiért kell indulniuk. A támadó beismerte a bűncselekmény elkövetését az elfogását követő kihallgatása során. Lakásán a rabolt pénz maradékát, 89 ezer 500 forintot megtalálták, állítása szerint a többiből az adósságait rendezte.

Az azóta is letartóztatásban lévő férfi ellen a felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik