Belföld

Mást vallott a bíróságon a csillebérci turistát orális szexre kényszerítő férfi

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Kedden az előkészítő üléssel megkezdődött a Budai Központi Kerületi Bíróságon annak a húszéves férfinak a büntetőpere, akit azzal vádolnak, hogy tavaly márciusban szexre kényszerített egy kiránduló nőt egy budai turista útvonalon.

A vádirat szerint a férfi március 12-én délelőtt a Csillebérc gyermekvasút parkolójából induló, Makkosmária irányába tartó kijelölt turista útvonalon meglátta, majd követte az egyedül lévő nőt. Pár perc múlva utolérte és rátámadt. Hátulról átkarolta a nyakát, befogta a száját, majd letépte a ruháját és földre nyomva erőszakoskodni kezdett vele.

A nő megpróbált védekezni és dulakodni kezdett a támadóval, a férfi azonban erősen megrántotta őt, amelynek hatására hanyatt esett. Ezután a férfi rátérdelt, és tovább erőszakoskodott vele, a nő azonban ellenállt. Végül egy közelben lévő padnál orális szexre kényszerítette a bántalmazott, megfélemlített nőt.

A férfi először tagadta a bűnösségét, de aztán a nyomozati szak végére beismerő vallomást tett. A mostani előkészületi ülésen azonban úgy tűnik, hogy ismét változtatott a vallomásán. A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint ugyanis most már nem ismerte be bűnösségét és nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról sem.

Miután a vád és védelem képviselői nyilatkoztak a bizonyítási indítványokról, a bíróság tárgyalásra utalta az ügyet. A következő tárgyalás március 29-én lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik