Belföld

Megtört a csillebérci turistát orális szexre kényszerítő fiatal

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Szexuális erőszak miatt emelt vádat a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség azzal a húszéves férfival szemben, aki tavaly márciusban szexre kényszerített egy kiránduló nőt egy budai turista útvonalon.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy a férfi korábban tagadta a bűnösségét, de az utolsó kihallgatásán végül mindent beismert.

A férfi március 12-én délelőtt a Csillebérc gyermekvasút parkolójából induló, Makkosmária irányába tartó kijelölt turista útvonalon meglátta, majd követte az egyedül lévő nőt.

ugyeszseg.hu

A férfi pár perc múlva utolérte és rátámadt. Hátulról átkarolta a nyakát, befogta a száját, majd letépte a ruháját és földre nyomva erőszakoskodni kezdett vele.

A nő megpróbált védekezni és dulakodni kezdett a támadóval, a férfi azonban erősen megrántotta őt, amelynek hatására hanyatt esett. Ezután a férfi rátérdelt, és tovább erőszakoskodott vele, a nő azonban ellenállt. Végül egy közelben lévő padnál a bántalmazott, megfélemlített nőt orális szexre kényszerítette.

Az ügyészség letöltendőt kért a fiatalra, valamint indítványt tett egy korábbi, személyi szabadság megsértése miatt kiszabott 10 hónap tartamú felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtásának elrendelésére is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik