Belföld

Megfenyegettek és kiraboltak két kamaszt a debreceni villamoson

police.hu
police.hu

Megfenyegettek és kiraboltak két 17 éves fiút vasárnap délután a debreceni villamoson. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a belvárosban szólította le a fiúkat két ismeretlen fiatal, akik pénzt kértek tőlük.

A tinik nem tettek eleget a kérésüknek, majd felszálltak az egyik villamosra, hogy elkerüljék a további atrocitást és zaklatást.

Az elkövetők azonban nem hagyták lerázni magukat, tovább követték őket és folyamatosan fenyegetőztek. Végül a két fiú eleget tett a követelésüknek és közel 16 ezer forintot adtak át nekik, majd a következő villamosmegállónál leszálltak.  Egy közterület-felügyelőtől kértek segítséget, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A bejelentést követően a helyi nyomozók és a járőrök azonnal az elkövetők felkutatásába kezdtek. A beszerzett adatok, valamint a kapott személyleírások alapján az egyik fiatalt három órával később a Petőfi téren, a másikat pedig röviddel ezután, a buszpályaudvaron fogták el a rendőrök.

A 18 éves derecskei, valamint a 14 éves hajdúdorogi lakost előállították, majd a kihallgatásuk után őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik