Belföld

150 ezret ajánlott a lányoknak egy kamu fotós, ha szexvideót forgatnak vele, az lett, amire gondol

Szexuális kényszerítés kísérlete miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki a nála lévő intim képekkel, videóval zsarolt egy fiatal nőt azért, hogy lefeküdjön vele.

A férfi egy közösségi oldalon vette fel a kapcsolatot fiatal lányokkal, akiknek azt állította magáról, hogy fotós. Ezután a férfi fotózást ajánlott a lányoknak, akikhez ennek során próbált közeledni, és több alkalommal szexuális ajánlatot is tett nekik.

A sértettel tavaly októberében vette fel a kapcsolatot egy alkalmazáson keresztül, ahol többször is beszélgettek. A férfi a beszélgetések során felajánlotta a lánynak, hogy ha egy barátnőjével együtt a lakására mennek, ahol intim felvételeket készíthet róluk, úgy cserébe 150 ezer forintot ad.

Ezután az álfotós találkozott a lánnyal és annak barátnőjével, ahol megállapodtak abban, hogy a férfi a fiatal nőkről videofelvételt fog készíteni, amiért a lányok a kialkudott díjazásban részesülnek. Ezt követően a férfi különböző szexuális cselekményeket végzett a lányokkal, amelyekről videofelvételeket készített, de az ígért pénzt persze nem adta át.

A nő többször kérte a férfitől a megígért összeget, aki ekkor megfenyegette őt, mely szerint csak akkor fizeti ki a pénzt, ha ismét szexuális kapcsolatba lép vele. A férfi többször jelezte a nőnek, hogy amennyiben nem hajlandó vele szexuális kapcsolatot létesíteni, úgy a nála lévő videofelvételeket nyilvánosságra hozza, és elküldi a lány barátainak.

A nő időpontot egyeztetett a férfivel, azonban a találkozót megelőzően a rendőrségen feljelentést tett, így a rendőrök érkeztek a férfi lakására. A szexuális kényszerítéssel vádolt kamu fotós akár öt évet is kaphat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik