Belföld

Rabolni ment egy kiskunfélegyházi bűnöző, mielőtt börtönbe vonult

Rablás miatt emelt vádat a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség egy többszörös, különös visszaeső férfival szemben. Az elkövető Kiskunfélegyháza egyik parkjában támadt egy férfira tavaly májusban, majd a földön fekvő, eszméletlen férfi nadrágzsebéből elvitte a pénztárcáját.

A férfi röviddel azelőtt, hogy más ügyben kiszabott büntetésének letöltése érdekében börtönbe vonult,egy májusi este, a késő esti órákban pénzt követelt a Kőfaragó parkban sétáló férfitól. Miután a férfi nem adott neki, a támadó ököllel orrba vágta, A megtámadott, vérző orrú férfi elesett, s rövid időre elveszítette az eszméletét.

Ezt kihasználva a  férfi kivette az áldozata nadrágzsebéből a pénztárcáját, amelyben személyes iratok, bankkártya, valamint 2 ezer 500 forint volt. A rabló ezután a közelben lakó barátnőjéhez ment, ahol eldobta a tárcát. A kiskunfélegyházi rendőrök a nőnél tartott kutatás során a pénztárcát és a férfi adóigazolványát megtalálták, a többi iratnak és a készpénznek azonban nyoma veszett.

Az ügyészség fegyházbüntetést kért a többszörös, különös visszaeső férfire, azzal, hogy feltételesen se bocsáthassák szabadlábra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik