Belföld

Letartóztatták az ismerősét késsel megsebesítő Renátót

A 19 éves férfi korábban egy másik személyt is bántalmazott, megrugdosta és ököllel többször megütötte.

Elrendelte a bíróság annak a 19 éves férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint két személyt is bántalmazott, írja a police.hu.

A rendőrségre 2021. december 29-én érkezett a bejelentés, miszerint egy személy késsel rátámadt egy férfira Tatabányán. Az egyenruhások azonnal kivonultak a helyszínre. A sértett elmondta, hogy előzetes szóváltást követően egy késsel megsebesítette őt az arcán egy ismerőse. A rendőrök a feltételezett elkövetőt a lakásán elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. K. Renátót gyanúsítottként kihallgatták, ellene súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozók még aznap egy másik ügyben is kihallgatták a 19 éves férfit, aki 2021. november 15-én szóváltást követően támadt rá a sértettre, rugdosta és ököllel több alkalommal megütötte. Súlyos testi sértés miatt itt is büntetőeljárás indult.

A rendőrség K. Renátót őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatabányai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására, amit a bíróság 2021. december 31-én elrendelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik