Belföld

Akadt egy ember, aki negyedmillióért hozatott futárral Covid-tesztet

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Persze ez smafu a Wolttól 445-ször hamburgert rendelő vagy az irsaira 2,5 milliót költő vásárlók mellett. Közölte a futárcég az idei rekordszámait, és akad pár meghökkentő adat.

Nem semmi éve lehetett a Wolt futárszolgálatnak, legalábbis ha azokat az adatokat és infókat nézünk, amik a cég közleményében megjelentek (amit a Hvg.hu szemlézett). Például volt egy olyan felhasználójuk, aki 2021-ben eddig 1035 rendelést adott le. Az egynapos rekordot egy 27 ételrendelést leadó személy állította be.

Az emberek főleg sajtburgert rendelnek, idén 395 614 darabot szállítottak ki. Az itteni csúcsfelhasználó az a nő vagy férfi, aki 445-ször rendelt idén hamburgeres éttermekből. A legnagyobb pizzaevő elmarad ettől a maga 162 rendelésével. Az egyik ügyfél szerette váltogatni a helyeket, 181 helyről hozatott ételt egy év alatt.

A legnagyobb rendelési érték 231 849 forint volt.

A Wolton nem csak ételt lehet rendelni, ezért patikákból, boltokból is hozattak az emberek árut, volt aki egy nap 266 különféle terméket. A legnépszerűbb termék a Szentkirályi 1,5 literes ásványvize volt 19 756 palackkal. Volt olyan márkahű vásárló, aki idén 2,5 millió forintot költött el Nyakas Irsai Olivér borra.

A legnagyobb értékű rendelés azé volt, aki 279 960 forintért vásárolt Covid-19 gyorsteszteket.

Azt is közölték (még alig múlt el ugye a karácsony), hogy fenyőfát is rendeltek az emberek Woltról. 79 százalék nordmann, 21 százalék lucfenyőt hozatott. A leggyorsabb házhozszállítás 1 perces volt, a legnagyobb megtett táv egy címig 10,7 kilométer, a legaktívabb, ügyfélszolgálattal csacsogó ügyfél pedig 918-szor beszélt a Wolt-munkatársakkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik