Belföld

Videón az oroszlányi üzletnél emberkedő ittas férfiak

Vádat emelt a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a felfegyverkezve elkövetett garázdasággal és garázdaság gyanúsított két férfival szemben, akik összeverekedtek egy oroszlányi üzletnél.

A vádirat szerint két ittas férfi január közepén szólalkozott össze, szidalmazták egymást, végül egyikük verekedni hívta a másikat, aki azt elfogadta. A férfiak ezt követően közösen átsétáltak a térfigyelő kamera látószögén kívülre.

A verekedés közben az egyik férfi kezébe vett egy törött sörösüveget, és azzal kezdte kergetni a másik férfit, aki elszaladt előle, így ismét a kamera látószögébe kerültek.

Amikor a törött sörösüveget kezében tartó férfi abbahagyta a kergetést és visszaindult, az addig kergetett férfi megindult felé. Ekkor a visszaindult férfi megfordult és a törött sörösüveggel hadonászva ismét megkergette az ellenfelét, majd szúró mozdulatot tett az üveggel felé.

Rövid szóváltás után az előzőleg megkergetett férfi megragadta ellenfele kabátját, őt megrángatta, emiatt a másik férfi a földre esett. Amikor a földre esett férfi megpróbált felállni, ellenfele kis erővel fejbe rúgta, de nem okozott sérülést.

Az ügyészség közérdekű munka büntetést kért az ittasan emberkedő két férfire.

Olvasói sztorik