Belföld

Tagadja tettét az a fiatal, aki arra kényszerített egy tinit, hogy feküdjön le az ismerőseivel

police.hu
police.hu

Letartóztatta a Salgótarjáni Járásbíróság azt a 24 éves salgótarjáni P. Mátét, aki arra kényszerítette a gyermekkorú ismerősét, hogy szexuális szolgáltatást nyújtson más férfiaknak.

Deák Bertold, a Nógrád Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy a férfi tagadta a bűnösségét a kihallgatása során.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a 24 éves férfi tavaly december óta folytatott szexuális kapcsolatot az akkor még mindössze 13 éves kislánnyal.

Április és október vége között pedig erőszakkal arra kényszerítette a tizennegyedik életévét akkora már betöltő lányt, hogy pénzért szexuális cselekményeket végezzen ismeretségébe tartozó férfiakkal is. A főügyészség azt írta, hogy a gyanúsított szervezte meg az eseményeket, ő vitte el a férfiakhoz a lányt  és ő vette át a pénzt is.

A lány többször is tiltakozott a szexuális aktusok elvégzése ellen, ekkor azonban P. Máté megverte, hogy rákényszerítse a cselekményre. A nyomozó hatóság szexuális visszaéléssel, valamint emberkereskedelemmel és kényszermunkával gyanúsította meg a férfit.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett a főügyészség indítványával és szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés megakadályozása érdekében elrendelte a férfi letartóztatását. P. Máté fellebbezett a döntés ellen, ezért az még nem végleges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik