Belföld

Mészáros Lőrinc exfelesége eladta tévécsatornáit

Koszticsák Szilárd,Balogh Zoltán / MTI
Koszticsák Szilárd,Balogh Zoltán / MTI
A vevő a Pesti TV-t is működtető, Vaszily Miklós társtulajdonában lévő Progress Media Hungary Kft.

Bővíti médiaportfólióját a Progress Media Hungary Kft. – írja a Media1. A médiacég, amelynek Vaszily Miklós társtulajdonosa, Kelemen Beatrix Csilla (Mészáros Lőrinc volt felesége) döntése alapján veszi meg a Life TV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt.-t. 

Vaszily Miklós szerint „évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel” rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a tévés portfóliójuk (kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t), amivel a cég a magyar televíziós piac meghatározó szereplőjévé akar  válni. A Progress Media Kft. társtulajdonosa egyébként elégedett a menedzsment munkájával, továbbra is számít Hajdú Péter vezérigazgató munkájára.

Kelemen Beatrix Csilla megköszönte a két csatorna dolgozóinak az eddigi közös munkát. Az mondta, az elmúlt két évben mind a Life TV, mind az Ozone TV konszolidálta pozícióját a tévés piacon. Emellett arculatváltásuk is sikeres volt.

Mint korábban megírtuk, Mészáros Lőrinc volt felesége már a válás előtt kiszállt az összes olyan cégből, amelyben ő is tulajdonos volt, csak  egyetlennel tett kivételt, a most eladott Media Vivantis Zrt.-vel. Ugyanakkor továbbra is ő a Mészáros Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik