Belföld

„A dekoratívabb képeket feltöltöttem egy erotikus oldalra, volt miből válogatnom”

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 27 éves gyömrői férfivel szemben, akit azzal gyanúsítottak, hogy jogosulatlanul töltött fel képeket az internetre öt fiatal nőről.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi az egyik közösségi portálon jutott hozzá a lányok fényképeihez egy évvel ezelőtt. Két áldozat esetében nemcsak közzétette a képeket, hanem valótlan erotikus tartalmakkal is szerkesztette, s úgy osztotta meg az interneten.

A rendőrségre záporozó bejelentések után kiderült, hogy a 27 éves M. Zsolt gyanúsítható a cselekménnyel. A férfi mindent elismert a lebukása után. A vallomásában azt mondta, hogy sok nő ismerőse van a közösségi oldalán, így volt miből válogatnia.

A dekoratívabb és mutatósabb képeket leszedte, majd jött az ötlet, megosztja egy erotikus oldalon. Állítása szerint semmi hátsó szándéka nem volt a képek feltöltésével, és már bánja a tettét.

A nyomozók nem álltak meg, és tovább szélesítették a nyomozást. Az egyik áldozat útján eljutottak az egyik női áldozat volt barátjához, a 27 éves K. Lászlóhoz is, akit szintén kikérdeztek. A férfi elismerte, hogy a lánnyal történt szakítás után többeknek küldte el a volt barátnőjéről készült intim képeket, azaz így neki is része volt azok publikálásában.

A Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya M. Zsolttal szemben ötrendbeli, K. László ellen egyrendbeli személyes adattal visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik