Belföld koronavírus

Koronavírusos a fideszes Pócs János

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
A Jászság parlamenti képviselője nem sokkal korábban még felszólalt az Országgyűlésben.

A megszokottól ellentétben egy időre minden személyes programot le kell mondanom, de telefonon és e-mailben továbbra is állok a rendelkezésükre!

Így kezdi a Facebookon mondandóját Pócs János, a Fidesz jászsági országgyűlési képviselője. Aztán kiderül a posztból, hogy Pócs is elkapta a koronavírust. Az nem egyértelmű a posztból, hogy a képviselő kórházba került-e (később kiderült: nem), bár köszönetet mond a jászberényi Szent Erzsébet Kórház dolgozóinak, méghozzá ezért a mondatukért:

Vannak oltottak és vannak oltatlanok. Mind száguldunk a sötét éjszakába, azonban van, aki fékkel és van, aki fék nélkül.

A posztból kiderül, hogy ő épp fel akarta venni a harmadik oltást, de ugye Covid-betegek ezt jó ideig nem tehetik meg. Pócs János arra kér mindenkit, éljen az oltás lehetőségével, és vigyázzunk egymásra.

A Telex megkereste a képviselőt, aki elmondta, elég ramatyul van. Este érezte magán, hogy köhög, elment a szaglása. Korábban a parlamentben még fel is szólalt, de szerinte végig maszk volt rajta, beszédekor pedig senki sem volt a közelében. Hazafelé menet észlelte, hogy nincs jól, egy gyorsteszttel ki is derült, hogy pozitív. Elment a kórházba egy megerősítő tesztre, ahonnan aztán hazaengedték.

Legutóbb Kósa Lajos betegedett bele a Covidba, a hajdú-bihari képviselő kórházba is került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik