Belföld

Letartóztatták a napszámosát agyonverő pirtói férfit

police.hu
police.hu

Napszámosát verte agyon a pár nappal ezelőtt őrizetbe vett 66 éves férfi Pirtón. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség indítványozta az emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását.

A megalapozott gyanú szerint a férfi  október 24-én délután olyan súlyosan bántalmazta ittasan a napszámosként tanyáján dolgozó férfit, hogy az a verés miatt a helyszínen meghalt. Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért verte agyon.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a napszámosnak több csontja is eltört, a halálát pedig a bordatörése miatt kialakuló légmell és légzési elégtelenség okozta. Az ügyészség szökés, elrejtőzés és bűnismétlés veszélye miatt indítványozta az őrizetben lévő férfi letartóztatását.

Ezen kívül az is megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított az eljárás résztvevőinek megfélemlítésével vagy jogellenes befolyásolásával, tárgyi bizonyítási eszköz elrejtésével, megsemmisítésével a bizonyítást is megnehezítené. Közben kiderült az is, hogy a férfi felfüggesztett börtön hatálya alatt ölte meg a napszámosát. A Kecskeméti Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon fog dönteni a férfi letartóztatásról.

Frissítünk!

A Kecskeméti Járásbíróság letartóztatta a 66 éves férfit, akit két év felfüggesztettre ítéltek tavaly júniusban lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt.

A bíróság döntését az ügyészség tudomásul vette, míg a gyanúsított és védője fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik