Belföld

Márki-Zay Péter: Rogán Antal úgy döntött, hogy kénytelen beszállni Dobrev Klára választási kampányába

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Történelmi napokat élünk – mondta el Facebook-videójában Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje, párhuzamot vonva az előválasztás és az 1956-os események között. Szerinte most is

mozgósították azokat a csapatokat, akiknek nem érdeke a rendszerváltás, akiknek nem érdeke a változás, Magyarország ezeréves történelmének legkorruptabb diktatúráját akarják fenntartani. Rogán Antal úgy döntött, hogy kénytelen beszállni Dobrev Klára választási kampányába. Már az előző hetekben észrevettük, hogy a Kossuth Rádióban, az állami médiában, a közmédiában nemhogy nem támadják, kimondottan dicsérik, és ott is velem kapcsolatos kritikus hírek, vagy Karácsony Gerelyt lejárató hírek jelentek meg oly sokáig.

Márki-Zay hozzátette: hasonlóképpen a Pesti Hírlap nevű „ingyenes propagandalap, amelyet Budapesten osztogatnak, de eljut vidékre is, teljes címlapos hirdetésben gyalázott engem, próbált gyermekverőként beállítani.” Úgy látja, hogy a Fidesz teljes propagandasajtója beállt a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjének kampányába, amelynek célja az ő lejáratása.

Egy következő lapszámában Dobrev Klárát dicsérték, mondta Márki-Zay Péter, hozzátéve: a Pesti Hírlap mögött a Fidesz, Rogán Antal köre, a letelepedési-kötvényezés kitervelői, „hazánkba bűnözők és terroristák betelepítői” állnak.

Kapcsolódó
Beszáll a 168 Óra kiadójába a Habonyhoz közeli grúz üzletember
Már a papírokat is aláírták a Media1 szerint.

A napilap hétfőn azt az idézetet tette címlapjára Márki-Zay Pétertől, hogy a gyerekeket nyitott kézfejjel lehet megütni, szerdán pedig ismét a hódmezővásárhelyi polgármestertől vett mondatokat tett a címoldalra, azt, hogy Márki-Zay ellenzi az abortuszt és a válást.

Márki-Zay kitért az őt támogató „tiszták koalíciójára is”, és kiemelte: reméli, hogyha ők győznek, akkor még Gyurcsány Ferenc is rá fog szavazni. Márki-Zay szerint az MSZP-nek a „tisztákhoz” kell állnia, ugyanerre kérte a Párbeszédet, az LMP-t, a Jobbikot is, mert szerinte a DK és a Fidesz összefogott.

A DK és Rogán Antal egyesítette erejét akkor, amikor hagyjuk, hogy kiénekeljék a kezünkből a győzelem lehetőségét, a valódi reményt egy rendszerváltásra

– fogalmazott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik