Belföld

Jogerősen két évet kapott UFO Zsolti kerítés és kitartottság miatt

Jogerősen két év börtönre és két év közügyektől eltiltásra ítélte a Fővárosi Ítélőtábla Varga Zsoltot, az UFO együttes frontemberét.

A táblabíróság helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék korábbi ítéletét és több rendbeli kerítésben, csalásban, valamint kitartottság bűntettében is bűnösnek mondta ki a zenészt, és a korábban kiszabott hárommilliós pénzbüntetés mellett, 2, 7 milliós vagyonelkobzást is elrendelt vele szemben.

Az UFO együttes egykori frontembere és két vádlott-társa 2010-2011-ben hirdetések és személyes kapcsolatok útján egy svájci bordélyba közvetítettek, utaztattak ki fiatal magyar nőket. A bordély vezetője jutalékot fizetett, a popénekes „a kéjnőktől menedzselésükért havi díjat kért és kapott, azok prostitúciós tevékenységéből származó jövedelméből”.

Az elsőrendű vádlott három „ügyfelétől” milliós összegeket vett át, amelyeket befektetni ígért, de a pénzt magára és az UFO együttesre költötte. A táblabíróság helybenhagyta a férfi korábbi büntetését és jogerősen is két év letöltendőre ítélte a zenészt azzal, hogy a bűncselekmény során szerzett összegre vagyonelkobzást is elrendelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik