Belföld

Száz rendőr csapott le a dílerekre a borsodi drograzzia során

Közel száz rendőr vett részt abban a kéthetes akciósorozatban, amelynek elsődleges célja a kábítószerekkel, gyógyszerhamisításokkal kapcsolatos bűncselekmények felderítése, visszaszorítása, és megelőzése volt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 13 ügyet derítettek fel a rendőrök a két hét alatt, amelyek kapcsán elfogták és előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható dílereket, termesztőket.

police.hu

Az összehangolt felderítésekben 17 gépkocsival közel 100 rendőr vett részt, illetve fontos szerepet töltött be Csúzli, az Encsi Rendőrkapitányság kábítószerkereső kutyája is. Csaknem egy kiló kábítószergyanús anyagot foglaltak le és tizenkilenc főt hallgattak ki, közülük hatot le is tartóztattak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerek, az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik