Belföld

Pócs János: „Ütötték a lányomat, ahol érték”

Pócs János / Facebook
Pócs János / Facebook
A fideszes képviselő rossz üzenetnek tartja, hogy szabadlábon védekezhetnek a támadók.

Pócs János a Blikknek idézte fel, mi történt péntek éjjel, amikor  idegenek jelentek meg háza kertjében. A lánya éjfél után ébresztette azzal, hogy rájuk támadtak. Mire kiért, már eltűntek, de a rendőrök pár perc múlva a főúton elfogták a két férfit és a nőt.

Kiderült, ők is bulizni akartak, Pócs János lánya elmagyarázta, hogy a rendezvény zártkörű, de felkínálta, igyanak velük egy pohár bort. Azt elfogadták, de menni nem akartak, majd verekedtek, asztalt borítottak, üvegeket törtek.

Erről az udvari kamera felvételét a fideszes parlamenti képviselő  Facebook-oldalán megosztotta, a Blikknek azt mondta, azért, hogy

lássa mindenki, ha egy ilyen eset után a tettesek szabadlábon védekezhetnek, annak rossz az üzenete.

Szerinte a támadás összefüggésben állhat azzal, hogy korábban megvédett a  lincseléstől egy családapát. Akkor a támadót letartóztatták, de a rendőrök előtt megígérte, Pócs János lesz a következő.

Erre azt feleltem, csak akkor maradhat Jász­apátiban, ha beilleszkedik. Ha nem képes rá, akkor távozzon. Nos, ő az utóbbit választotta: árulja a házát

– tette hozzá. Pócs János közölte, hiába támadtak a családjára, nem fél. Pócs János lánya és barátai orvosi látleletet vetettek, feljelentést tettek a rendőrségen. A fiatal nőnek az arca, a koponyája és a mellkasa zúzódott, de főleg pszichésen viselték meg a történtek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik