Belföld

Feladta magát a férfi, aki kisebb robbanószerarzenált zsákmányolt a fivérével

police.hu
police.hu

Feladta magát a rendőrségen az a 39 éves örkényi férfi, aki ellen a robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés gyanúja miatt adtak ki elfogatóparancsot a Pest megyei nyomozók.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy családi veszekedéshez hívtak rendőröket pár nappal ezelőtt egy örkényi tanyához. A kiérkező rendőröknek a 48 éves férfi lánya elmondta, hogy az apja kisebb robbanószerarzenált rejteget a melléképületben lévő ágy alatt..

A tűzszerészekkel kiegészült bűnügyi technikusok átvizsgálták a helyszínt, valamint egy másik, évek óta lakatlan hernádi házat, is a családfőt pedig lecsukták.

Kapcsolódó
Lánya buktatta le a robbanószerarzenált rejtegető örkényi férfit
Egy családi veszekedéshez mentek ki a rendőrök. A 48 éves férfi azt állítja, hogy más rejtette a melléképületben lévő ágy alá a tárgyakat.

A gyanú szerint ő és 39 éves öccse rejtették el a hernádi házból elvitt robbanóanyagot, lőszereket, fegyvertárakat, gyutacsokat. A fiatalabb testvért a rendőrök egyik lehetséges tartózkodási helyén sem találták, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A 39 éves férfi csütörtök este bement a dabasi kapitányságra és feladta magát, miután a fülébe jutott, hogy a rendőrök mindent tűvé tesznek érte. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik