Belföld

Kiskorú lányait erőszakolta, fiait alázta és verte a nyolcgyermekes férfi

Getty Images
Getty Images

Nem szabadulhat a börtönből az a szexuális erőszakkal és más bűncselekményekkel vádolt hódmezővásárhelyi férfi, aki négy kiskorú lányával is erőszakoskodott.

Az 52 éves férfival szemben azért indult büntetőeljárás, mert 2014. és 2019. között nyolc gyermekéből négy kiskorú lányával végzett, illetve végeztetett szexuális cselekményeket. Rendszeresen előfordult továbbá, hogy a férfi gyermekeit különféle háztartási eszközökkel verte, illetve velük megalázó, trágár kifejezéseket használva beszélt, ha feladataikat nem az általa elvárt módon teljesítették.

Ennek során a gyermekek időnkén megsérültek. A férfi ezen magatartásával a szülői feladatából adódó kötelességét súlyosan megszegte, gyermekeinek súlyos szexuális és érzelmi traumát okozott, veszélyeztette testi, érzelmi és erkölcsi fejlődésüket. A terhelt nem ismerte be cselekményei elkövetését. A vádemelést követően a törvényszék fenntartotta a horrorapa letartóztatását, aki fellebbezett a döntés ellen.

A másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla azonban egyetértett a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával és szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye miatt fenntartotta a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik